Home | Contact & Route

Bedrijfsinformatie

Termifa is op 1 maart 1961 opgericht door Arnold van der Werke. Het bedrijf, destijds gevestigd in het Groothandelsgebouw in Rotterdam, richtte zich als groothandel op de verkoop van chemisch-technische reinigingsproducten en hulpmaterialen. Na een tussenstop in Hoek van Holland is Termifa sinds geruime tijd gevestigd in Naaldwijk in het Westland.

In 1983 trad zoon Arnoud van der Werke toe tot het bedrijf. Hij is opgeleid in de chemie en kent een grote interesse in techniek. Door die interesse ontstond er al snel een nieuwe tak aan het bedrijf; machinale vaatwas. Later kwamen daar koeltechniek en alle overige horeca-apparatuur voor de grootkeuken bij. Samen met echtgenote Christine is Arnoud eigenaar van het bedrijf dat met vijf deskundige medewerkers in de regio Den Haag, Westland, Rotterdam en Drechtsteden zorgt voor service, onderhoud en installatie. Termifa beschikt hiertoe over een wagenpark in eigen beheer.

Termifa is op het gebied van vaatwasapparatuur actief als importeur van het merk Omniwash en als dealer van het Zweedse A-merk Wexiödisk. De keuze tussen deze twee merken heeft alles te maken met afstemming op de intensiteit van het gebruik. De grote klantenkring bevindt zich voornamelijk in de sectoren gezondheidszorg, catering en horeca.

Termifa kent in haar geschiedenis een bewust gecontroleerde groei, waardoor beheersbaarheid en de persoonlijke band met de klant gewaarborgd zijn. Dat uit zich in betrokken advisering op het gebied van aanschaf, onderhoud en service. De werkzaamheden zijn divers: Service, onderhoud, levering, montage, aansluiten. Er wordt ruim de tijd uitgetrokken om het personeel uitgebreid te instrueren over het juiste gebruik.

Kenmerkend voor Termifa is de grote betrokkenheid bij de klant; meedenken om de continuïteit te waarborgen en tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk te houden. De nadruk ligt dan ook niet op de verkoop, maar op service, onderhoud en aftersales.

ADRES
TERMIFA
GROOTKEUKEN- EN KOELTECHNIEK

Baakwoning 8
2671 LE NAALDWIJK

Telefoon: (0174) 64 09 92
Fax: (0174) 64 05 06
E-mail: info@termifa.nl
Stek Nvlg MVO
Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl